Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska pečená v troubě

lanvin
22hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

1008 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:20g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Treska pečená s oříšky a pažitkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé tresky á 180 g - nebo sumce
  • 1 šálek pažitky - nasekané
  • 150 g másla
  • 1 hrst oříšků - arašídy,lískové,piniové aj.
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek mletého barevného pepře

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 180 °C.
  • Plech, nebo pekáček vyložte pečícím papírem.
  • Na plech uložte osolené, opepřené porce ryby.
  • Na každou porci ryby položte kousek másla, ryby posypte oříšky, přikryjte je alobalem a pečte v troubě 15 - 20 minut.
  • Před podáváním posypte ryby nasekanou pažitkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba s chřestem

Ryba s chřestem

19 hlasů
55min 1439 kJ 360 Kč
Rybí špízy

Rybí špízy

11 hlasů
1h a 5min 325 kJ 170 Kč
Treska v pivním těstíčku

Treska v pivním těstíčku

11 hlasů
1h a 45min 543 kJ 245 Kč
Pečená makrela

Pečená makrela

13 hlasů
40min 456 kJ 120 Kč
Treska s kari smetanou

Treska s kari smetanou

13 hlasů
60min 607 kJ 99 Kč
Plněný pečený pstruh

Plněný pečený pstruh

12 hlasů
50min 392 kJ 320 Kč

Články nejen o vaření