Prostreno.cz

Treska pečená v troubě

Treska pečená s oříšky a pažitkou.

Ohodnotit
(24 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 1029 kJ / 246 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky20g

Ingredience na

  • 4 porce filé tresky á 180 g - nebo sumce
  • 1 šálek pažitky - nasekané
  • 150 g másla
  • 1 hrst oříšků - arašídy,lískové,piniové aj.
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek mletého barevného pepře

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Plech, nebo pekáček vyložte pečícím papírem.
  3. Na plech uložte osolené, opepřené porce ryby.
  4. Na každou porci ryby položte kousek másla, ryby posypte oříšky, přikryjte je alobalem a pečte v troubě 15 - 20 minut.
  5. Před podáváním posypte ryby nasekanou pažitkou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Treska pečená v troubě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat