Prostreno.cz

Ryba s chřestem

Losos s chřestem a medvědím česnekem.

Ohodnotit
(19 hlasů)
sun
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 1372 kJ / 328 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy1g
tuky30g

Ingredience na

  • 4 porce lososa á 150 - 160g bez kůže - případně jiná ryba
  • 8 lžic řepkového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 12 lístků medvědího česneku
  • 1 lžička semen fenyklu
  • 10 kuliček černého pepře
  • 1 lžička mořské soli
  • 8 stonků chřestu

Postup přípravy

  1. Ve vroucí, osolené vodě blanšírujte očištěný chřest - přibližně 4 minuty, pak vložte chřest na několik vteřin do ledové vody, vyndejte a nechte okapat na papírové utěrce.
  2. Pak chřest nakrájejte na větší kousky.
  3. Na 4 lžíce oleje nasypte fenykl, celý pepř, přidejte listy česneku a nechte je trochu zavadnout, přidejte chřest a prohřejte.
  4. V jiné pánvi na 4 lžících oleje a lžíci másla opečte z obou stran, osolené porce ryby.
  5. Rybu podávejte s chřestem a medvědím česnekem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,80g
  • Sacharidy:

    73,90g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    197,00g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 328 kcal

41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí steaky se zeleninovou salsou

(12 hlasů)
40min
176 kJ

Rybí filé s mrkví

(21 hlasů)
60min
514 kJ

Losos se zeleninou

(21 hlasů)
45min
450 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s chřestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat