Prostreno.cz

Ryba s chřestem

Losos s chřestem a medvědím česnekem.

Ohodnotit
(19 hlasů)
sun
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 1464 kJ / 350 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy1g
tuky27g

Ingredience na

  • 4 porce lososa á 150 - 160g bez kůže - případně jiná ryba
  • 8 lžic řepkového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 12 lístků medvědího česneku
  • 1 lžička semen fenyklu
  • 10 kuliček černého pepře
  • 1 lžička mořské soli
  • 8 stonků chřestu

Postup přípravy

  1. Ve vroucí, osolené vodě blanšírujte očištěný chřest - přibližně 4 minuty, pak vložte chřest na několik vteřin do ledové vody, vyndejte a nechte okapat na papírové utěrce.
  2. Pak chřest nakrájejte na větší kousky.
  3. Na 4 lžíce oleje nasypte fenykl, celý pepř, přidejte listy česneku a nechte je trochu zavadnout, přidejte chřest a prohřejte.
  4. V jiné pánvi na 4 lžících oleje a lžíci másla opečte z obou stran, osolené porce ryby.
  5. Rybu podávejte s chřestem a medvědím česnekem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s chřestem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat