Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s citronem

sun
11hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

346 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky2g sacharidy8g bílkoviny

Rybí filé na bílém víně s citronem a pomerančem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé dle vlastního výběru - á 180 g
  • 0,5 ks bio citronu
  • 0,5 ks bio pomeranče
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 180 °C.
  • Do zapékací misky dejte osolené rybí filé.
  • Filé posypte kořením na ryby a pokapejte rozpuštěným máslem.
  • Na ryby položte plátky citronu a pomeranče a vše podlijte vínem.
  • Pečte 20 - 25 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s kari smetanou

Treska s kari smetanou

13 hlasů
60min 607 kJ 99 Kč
Plněný pečený pstruh

Plněný pečený pstruh

12 hlasů
50min 440 kJ 320 Kč
Ryba pečená ve vinných listech

Ryba pečená ve vinných listech

13 hlasů
45min 141 kJ 150 Kč
Ryba v alobalu

Ryba v alobalu

12 hlasů
60min 125 kJ 150 Kč
Pečené ryby se zeleninou

Pečené ryby se zeleninou

14 hlasů
55min 490 kJ 170 Kč
Treska pečená v troubě

Treska pečená v troubě

22 hlasů
35min 1009 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření