Prostreno.cz

Rybí filé s citronem

Rybí filé na bílém víně s citronem a pomerančem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 388 kJ / 92 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky3g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé dle vlastního výběru - á 180 g
  • 0,5 ks bio citronu
  • 0,5 ks bio pomeranče
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Do zapékací misky dejte osolené rybí filé.
  3. Filé posypte kořením na ryby a pokapejte rozpuštěným máslem.
  4. Na ryby položte plátky citronu a pomeranče a vše podlijte vínem.
  5. Pečte 20 - 25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s citronem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat