Prostreno.cz

Hydratační mlha na obličej. Vyrobte si ji i vy

Osvěžující hydratace s okamžitým účinkem, fixátor make-upu i ulevující prostředek od stresu? Ano, tohle všechno představuje mlha ve spreji, kterou si můžete připravit z minerální vody a zeleného čaje. Tak na co ještě čekáte?

Všichni víme, že hydratace je pro zdraví i bezchybný vzhled pokožky naprosto klíčová. Jenže jak své pleti dopřát poctivou dávku vláhy? Pokud jste ještě nenarazili na kosmetický produkt, který by vám v tomhle směru skutečně vyhovoval, můžete vyzkoušet mlhu na obličej. Že je tenhle šikovný zlepšovák poněkud dražší? Ale kdepak. Ne, pokud si vyrobíte svůj vlastní! Co všechno s ním vlastně získáte?

Odstranění nečistot, které na kůži nemají co dělat

Kromě zmíněné okamžité hydratace, kterou si dopřejete pouhým „stříknutím“ na obličej, vám „instantní mlha“ poslouží i k odstranění nečistot - zvláště ve chvílích, kdy nemáte přístup k vodě a jemnému mýdlu. Stačí ji jen aplikovat a přebytečnou tekutinu setřít ubrouskem.

Uklidnění podrážděné pokožky

Mráz, ostré horské slunce nebo nepříznivé povětrnostní podmínky? Přírodní živly si neberou servítky a mohou citlivou pleť nehezky podráždit. Hojivé a uklidňující ošetření v podobě obličejové mlhy však přinese rychlou úlevu – ať už budete kdekoli.

Delší výdrž make-upu. A to se šikne

Jednou z velkých výhod svěží mlhy je ta, že se dá aplikovat i na make-up, aniž byste riskovali jeho zničení. A co víc, tahle „věcička“ funguje jako efektivní fixátor, takže pomáhá udržet líčidla „na místě“.

Relaxační závan při stresu a úzkosti

Cítíte se pod tlakem a jste nervózní? Stříkněte si na obličej osvěžující mlhu, která vám dodá konejšivý pocit psychické pohody. Taková vzpruha těla i mysli nezůstane bez pozitivní odezvy! A oproti dopingu ve formě sladkostí nebude útočit na vaše štíhlé křivky. Jak můžete vidět, mlha ve spreji není jen hydratační spásou, ale i pomocníkem, který by měl mít v kabelce své čestné místo. Chcete si ho za minimální náklady doma připravit i vy? Budete potřebovat chvilku času a pouhé dvě ingredience…

Postup výroby, co je hned

Nachystejte si šálek teplé minerální vody a zelený čaj. Jestli bude sypaný či porcovaný, to záleží na vás. Jakmile vylouhujete čaj v minerální vodě, vyčkejte, až tekutina zchladne na pokojovou teplotu. Zbývá ji už jen přelít do vámi zvoleného rozprašovače. To je vše! A teď si můžete užívat všech výhod, které vám „čajový“ zlepšovák přinese…





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat