Prostreno.cz

Pádné důvody, proč zůstat na Silvestra doma

Standardní dilema – vyrazit poslední den roku na flám, nebo raději čekat na Nový rok pěkně ze zálohy, v pohodlí gauče? Pokud se stále nemůžete rozhodnout, mrkněte na výhody domácí oslavy. Možná vám to pomůže!

Silvestr bývá zlatý hřeb po vánočních svátcích. Někdo se na něj těší, pro jiného je to „nucený“ impuls k veselí. Ať už si o něm myslíte cokoli, prožít ho u televize rozhodně není tak špatné, jak se může zdát… Hned z několika důvodů!

Žádný stres u šatní skříně

Vybrat oblečení na společenskou událost není žádná legrace. I po hodinovém pátrání a podrobném zkoumání všech ramínek můžete zjistit, že buď nemáte k šatům vhodné boty, hodící se kabelku, šperky, nebo kabát. Proč se takhle vytáčet zbytečně? Doma vám stačí pohodlné kalhoty a bavlněné tričko. Večer strávíte pěkně v bačkorách - na rozdíl od těch, kteří se budou trápit ve vysokých podpatcích!

Nehrozí nepříjemná setkání

Potkat uprostřed bujarých silvestrovských oslav v restauraci protivnou kolegyni z práce, nebo dokonce šéfa? To se nemůže stát. Alespoň vám nikdo nebude kazit slavnostní náladu a připomínat nedořešené pracovní resty. Protože domácí oslava bude čistě pod vaší taktovkou, sami si určíte, koho a jestli vůbec k sobě pozvete Kamila nebo Markétu.

Alkohol jen s mírou

Znáte to, jakmile se objevíte mezi svými přáteli a známými, každý si chce připít na zdraví. Odmítnout je neslušné, přijmout každou nabídku zase nebezpečné – pokud nechcete mít následující ráno výpadky paměti, což se klidně může stát. Ve svém obýváku však vypijete jen to, co chcete. A hlavně kolik! Žádná kocovina? To nezní špatně…

Odpadá problém s dopravou

Sehnat v minutě taxi v pokročilejší hodině, když se člověku chce domů? Tenhle luxus znají jen obyvatelé větších měst. Jenže s tím si hlavu lámat nemusíte. Až se vám bude chtít spát, oblečete pyžamo a hurá do peřin. Nemusíte chodit v mrazu pěšky, čekat na ranní městkou hromadnou dopravu ani obvolávat a prosit o odvoz střízlivé známé (jako by snad na Silvestra byly šance vysoké).

Dieta je zachráněna

Co mají společného všechny větší akce? Na každé je pestrý raut. Stoly se pod dobrotami a lákadly doslova prohýbají. Maso, pečivo, chlebíčky, zákusky a dezerty… Jestli jste zrovna ve fázi hubnutí, pak to bude zatěžkávací test vaší silné vůle. Na tu se ale po pár skleničkách šampaňského nedá spoléhat! Chcete to riskovat? Nezapomínejte, co se říká – jak na Nový rok, tak po celý rok!





Celkem 1 komentářů

yf
01.01.2019
fy

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat