Prostreno.cz

Přírodní prostředky pro zvětšení poprsí

Domácí přípravky pro zvětšení prsou? Ode dneška už nebudete chtít jiné! Které bylinky jsou užitečné a pro jaké zaručené tipy se bezesporu nadchnete? Jedna z cenných rostlin vám pravděpodobně roste i na zahradě!

Masáž prsou přírodními oleji prý může pomoci s touhou po větších prsou. Stačí pravidelně stimulovat jisté citlivé místo kousek pod bradavkou. Přiložte dva prsty a prso masírujte krouživými pohyby (každý den před spaním pět minut). Své snažení podpořte i těmito prostředky!

Saw Palmetto (Serenoa plazivá)

Kromě použití na řadu problémů u mužů a žen, včetně infekcí močových cest a obezity, je tato přírodní bylina užitečná při zvětšování velikosti prsou. Je známá jako hormon zvyšující velikost prsou a podporující produkci mléka u kojících matek. Také reguluje menstruaci, zmírňuje křeče a omezuje padání vlasů. Je populární i při léčbě akné. Zkrátka a dobře, estrogenová aktivita na vysoké úrovni!

Pueraria Mirifica

Je známá také jako kwao krua. Tato rostlina obsahuje látku fytoestrogen (estrogen získaný z rostlin), který je zodpovědný za rychlý růst prsní tkáně. Zároveň zlepšuje zdraví pokožky a vlasů. Kapsle se přitom podle všeho vstřebávají rychleji než tabletky.

Dona Quai (andělika čínská)

I tato přírodní bylinka je prý užitečná při regulaci tvorby estrogenu a může hrát velmi užitečnou roli při zvětšení prsou. Stejně jako v předchozím případě je k mání i ve formě tablet.

Cnicus benedictus (benedikt lékařský)

Výkonné estrogenní vlastnosti tak zvaného „požehnaného bodláku“ pomáhají při zvětšování velikosti prsou a také při zlepšování dodávky mléka do prsou kojících matek. Kromě nárůstu velikosti prsu je také možné konzumovat tuto bylinu pro zlepšení oběhu krve.

Kořen pampelišky

Kořen pampelišky je užitečný při zvyšování produkce prsních buněk a zlepšení celkového zdraví tkání prsu. Je velmi oblíbený pro tento účel, protože nemá žádné vedlejší účinky a může vykazovat dobré výsledky v relativně krátkém časovém období. Roste vám tenhle zázrak na zahradě?

Semena fenyklu

Semena fenyklu se mohou pochlubit vysokým obsahem flavonoidů, a proto jsou užitečná při zvyšování množství estrogenu v těle. Tato semena jsou zároveň účinná coby stimulanty a tonika. Hrají úžasnou roli při tvorbě nových buněk a tkání v prsou, které mohou zvýšit jejich velikost. Za 100 gramů semínek přitom zaplatíte asi 50 korun.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat