Prostreno.cz

Koloidní stříbro proti chřipce nebo zánětu. Vše, co byste o něm měli vědět

Koloidní stříbro představuje velmi účinný přípravek na spoustu zdravotních potíží. Dokáže zničit více než 600 škodlivých látek v lidském těle! Jedni jeho cenné vlastnosti vyzdvihují, druzí zatracují! Do jaké skupiny patříte právě vy?

Jedná se o jedno z nejkontroverznějších léčiv! Mezi odborníky ještě stále nedošlo ke shodě. Stále se debatuje o tom, zda koloidní stříbro používat, či nikoli. Tak co s tím?

Několik testů prokázalo, že po kontaktu se stříbrem dochází takřka okamžitě k destrukci bakterií, virů i plísní! Stačí mu pouhých šest minut! Je ale bezpečné jej užívat? Podíváme se mu na zoubek!

Nejprve je třeba upozornit, že v celé Evropské unii platí zákaz vnitřního užívání! A to kvůli argyrii - „nemoci zašedlé kůže“! Ta se však objevuje dost výjimečně! Trpěli jí například dělníci ze stříbrných dolů, kteří byli s kovem ve styku téměř každý den. V případě „normálního“ využívání by vám žádné nebezpečí hrozit nemělo, avšak raději toto doporučení berte vážně a o užívání koloidního stříbra se poraďte se svým lékařem. Pokud dostanete zelenou, můžete se těšit na tyhle benefity!

Léčba chřipky

Klasické triky nezabírají? Vykloktejte alespoň šestkrát denně cca 20 ml léčivého roztoku s obsahem stříbra! Až příznaky ustoupí, snižte dávkování na dvě dávky v průběhu 24 hodin. Nezapomínejte pít hodně tekutin. Dva litry čisté vody vyplaví špatné patogeny z těla ven a vy budete zase fit!

Zmírnění akné

Někdo „trudovitost“ za zdravotní problém nepovažuje. Ti, co se s ní potýkají, rozhodně ano! Vykoupili jste už celou drogerii a vyzkoušeli snad všechny možné druhy pleťových vod a krémů? Zajděte do lékárny a chtějte tekutinu s prvky ušlechtilého kovu. Ráno a večer ji naneste na tamponek a aplikujte přímo na postižené oblasti. Poté nechte pár minut působit.

Zrychlené hojení pokožky

Koloidní stříbro je prostě zázrak. Ví si rady i s dalšími kožními problémy! Postačí ho vždy pouze nanést bezprostředně na kůži ve formě obkladů. Popáleniny, spálená pokožka po opalování, otevřený rány, štípnutí hmyzem či ekzém. Se vším si hravě poradí! Výhodou je, že vůbec nepálí ani neštípe! Přitom skvěle dezinfikuje a urychluje hojení! A to i v ústech!

Úleva při zánětu dásní

Přesně pro tenhle skvělý dezinfekční a hojivý efekt je koloid stříbra výborným spolupracovníkem při zánětu sliznice dutiny ústní obklopující zuby! Aplikujte na bolestivá místa několikrát během dne. Vypláchněte a vyplivněte. Dásně krásně vstřebají stříbrné ionty a brzy přijde úleva!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat