Prostreno.cz

Na stres a špatnou kvalitu pleti vyzkoušejte olej amyris

Opět je tu sezona vonných olejů, které vmžiku zútulní domácnost. Jste jejich fanouškem i vy? Pak ve vašem arzenálu nesmí chybět ten z karibského stromu. Zbaví vás špatné nápady, navodí ospalost a zmenší i rozšířené póry!

Absolutně netušíte, co si pod pojmem amyris představit? Je to strom, jehož nejhojnějším výskytem se mohou pochlubit karibské státy, zejména Haiti a Jamajka. Ze dřeva se pak vyrábí esenciální olej sladké balzámové vůně, který lehce připomíná vanilku. Že zrovna toto aroma by vám „sedlo“? Pak si voňavý zázrak neváhejte pořídit. Nabízí tyhle výhody, které jistě oceníte!

Bojovník proti zánětům, který si nebere servítky

Amyris v esenciální verzi působí lehce protizánětlivě, proto přispívá k účinné léčbě nepříjemných stavů, jako je třeba artritida nebo dna. Zároveň snižuje podráždění v tkáních a potlačuje horečku, což se právě teď, v rizikovém období chřipek, viróz a nachlazení, bezpochyby hodí.

Nepřítel depresí a všudypřítomného stresu

Příjemná vůně uklidňujícího rázu rovněž platí za výkonného „zlepšovatele“ nálady. Jinými slovy, tahle první pomoc je nutností pro všechny, kteří se často ocitají pod palbou splínů i chmurných myšlenek, a to nejen na podzim. Tak zprovozněte aromalampu a vyžeňte negativní emoce ze své hlavy i domácnosti! Dlužno dodat, že inhalace „tekutého karibského stromu“ také zabírá proti úzkostem a depresím.

Efektivní ukolébavka s okamžitým účinkem

Vzhledem k tomu, že amyris vás hodí do psychické pohody, bývá také doporučovaným prostředkem proti nespavosti. Můžete si jeho malé množství kápnout přímo na polštář, abyste se z jeho schopností mohli těšit co nejvíce. Lepší uspávadlo jen tak nenajdete!

Zlepšovák, co vaše pokožka vážně ocení

Pokud voňavého přítele smícháte s dalším nosným olejem, kupříkladu olivovým, jojobovým, ricinovým či mandlovým, rázem získáte báječnou domácí kosmetiku. Ta vám přijde k duhu v případě, že máte rozšířené póry, nebo jsou vaše mazové žlázy až příliš hyperaktivní, což se projevuje nadměrně se lesknoucí pletí. Vyzdvihnout se musí i to, že toto ošetření pomáhá vyrovnat tón pleti.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat