Prostreno.cz

Důvody, proč používat oční krém. Tyhle vás k jeho koupi přesvědčí

Dohánějí vás k šílenství tmavé kruhy pod očima? Nebo vás spíš rozčiluje fakt, že make-up a stíny, se kterými si dáváte tak záležet, nikdy nevydrží dlouho? Buď jak buď, speciální krém vyřeší vaše potíže. Jako bonus navíc díky němu omládnete!

Považujete oční krém za zbytečnost a marnou investici, ze které stejně nic kloudného nekouká? Dermatologové i přední vizážisté by s vámi rozhodně nesouhlasili. Jak vám každodenní použití zmíněného produktu může prospět? A na kolika frontách tenhle kosmetický zlepšovák vlastně bojuje?

Pomalejší stárnutí, které jistě uvítáte

První a hodně podstatnou výhodou očního krému je, že tenhle pomocník platí za efektivní „brzdu“ biologického procesu stárnutí v podoční oblasti. Tak samozřejmě, že výsledky nejsou vidět okamžitě – to by bylo až příliš jednoduché. V případě, že budete „mazadlo“ aplikovat pravidelně, zpevněné pleti a méně viditelných vrásek se však bezpochyby dočkáte.

Delší výdrž i snazší nanášení make-upu

Trpíte suchou pokožkou, proto se před každým líčením neobejdete bez korektoru a podkladových bází, které přináší vítanou vlhkost? O důvod víc, proč dát očním krému šanci. Díky němu se vám budou zkrášlovadla nejen lépe nanášet, ale také prodloužíte jejich trvanlivost. Nebo vám vážně stíny vydrží celý den bez újmy na kráse? Tak vidíte…

Už žádné tmavé kruhy

Ptáte se, proč se vám vybarvily tmavé obroučky kolem očí? S největší pravděpodobností vaše tělo produkuje příliš mnoho pigmentu. Skrze tenkou kůži vám ale také možná prosvítají cévy, které jsou s přibývajícím věkem stále viditelnější. Náprava? Rozjasňující oční přípravky unavenou část tváře rozzáří a po několika týdnech aplikace zaznamenáte i potlačení hnědých nebo namodralých kruhů. Pokud navíc sáhnete po zázracích obsahujících peptidy, jež podporují tvorbu kolagenu, půjdete naproti i mladistvému vzhledu.

Vizáž, co má jiskru

K pohledu bez oteklých víček a hlubokých rýh nestačí pouze zdravý životní styl, správný jídelníček a dostatek odpočinku. Je třeba mu pomoci i cílenou každodenní péčí. Přesně tu představuje dobře zvolený oční krém, který hydratuje a poskytuje pleti hloubkovou výživu. Už vyrážíte do obchodu pro ten svůj?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat