Prostreno.cz

Arganový olej: Elixír mládí, který ubere pár let

Nadměrné vypadávání vlasů, lupy, vrásky, ekzémy či strie. To je jen zlomek problémů, s nimiž si „marocké zlato“ neboli arganový olej poměrně snadno poradí. V čem dalším může prospět vašemu vzhledu?

Arganový olej je jedním z nejcennějších olejů používaných v kosmetickém průmyslu. Jeho jedinečnost nespočívá jenom v obsahu prospěšných látek, ale také v tom, že se dá vyrobit výhradně v jedné oblasti na celém světě, a to na jihozápadě Maroka. Proč je tenhle produkt tak úžasným zkrášlujícím zlepšovákem? Tyhle důvody vás k jeho koupi jistě přesvědčí! Nebo se pleteme?

Stopka nadměrnému vypadávání hřívy

Každé ráno s hrůzou hledíte na chuchvalce vlasů, co vám při česání zůstaly v hřebenu? Pak vám doporučujeme využívat služeb „marockého zlata“ co možná nejdříve. Několik na sobě nezávislých studií totiž potvrdilo, že díky vysokému podílu blahodárných živin regeneruje pokožku hlavy, zlepšuje krevní oběh a stimuluje vlasové folikuly k růstu. Také zabraňuje nadměrnému vypadávání, přičemž celkově podporuje kvalitu kštice a dodává lesk. Dáte mu ve formě masky šanci i vy?

Konec lupům, které vás deprimují

Zřejmě se všichni shodneme na tom, že lupy rozhodně nejsou vítanou návštěvou. Pomineme-li vizuální stránku, zpravidla jde o svědivou patálii, která jednoho dohání k šílenství. Věděli jste, že jejich příčinou může být nadměrný stres? Ve hře jsou však i špatné stravovací návyky nebo mytí hřívy příliš horkou vodou. Jako první pomoc se v tomto případě nabízí zmíněný tekutý pomocník, jenž vykazuje skvělé hydratační vlastnosti. Tím efektivně bojuje proti lupům a suché pokožce hlavy. Obsažené esenciální mastné kyseliny zase pomáhají předcházet zánětům kůže, což také není nijak od věci.

Elixír mládí, který ubere pár let

Investujete nemalé peníze do reklamovaných přípravků, které by vás podle všeho měly omladit takřka na počkání? Pokud na kýžený efekt stále marně čekáte, vsaďte raději na zbraň, co opravdu zabere – arganový olej. Ten nabízí poctivou dávku antioxidantů, mastných kyselin, vitaminů a minerálů, tak ho naneste na obličej co možná nejdříve! Kombinace těchto prospěšných „ingrediencí“ prokazatelně omezuje tvorbu vrásek, hloubkově vyživuje a zlepšuje elasticitu pleti.

Řešení strií i nejrůznějších vyrážek

Arganové „pomazání“ přijde vhod i tehdy, bojujete-li se striemi. Tajemství jeho účinnosti tkví v tom, že odstraňuje odumřelé kožní buňky, zlepšuje vzhled jizev a revitalizuje pokožku. Ovšem pozor, tento olejíček je užitečný také při léčbě mnoha kožních potíží, konkrétně pak lupénky, akné, atopických i suchých ekzémů, popřípadě hnisavých zánětů. Dobré vědět, že?






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat