Prostreno.cz

Masírujte si obličej medem. Zpomalíte stárnutí a vyzrajete na akné

Chcete vypadat svěže a odpočatě? Vsaďte na mocné schopnosti medu, který tyto výhody nabízí. Za projevenou důvěru se odvděčí i tím, že vám pročistí póry a zlepší elasticitu pleti. Vyzkoušíte ho ještě dnes?

O tom, že med je zdravý, asi není pochyb. Ostatně, jako lék se využíval už v antických kulturách, což potvrzuje nejeden historický pramen. Tehdy tato lepkavá kapalina sloužila k ošetření zánětů, vředů, oparů, popálenin i ran. Doporučována byla také v případě propíchávání uší, plešatosti nebo ztuhlých kloubů. Med byl rovněž rekonvalescenčním prostředkem po složitějších operacích, přičemž se považoval za detoxikační činidlo a účinný prášek proti bolesti. K čemu ho používáte vy? Pokud si na tohle sladidlo vzpomenete jenom při nachlazení, děláte kardinální chybu. Jaké dobro svede s vaší vizáží?

Potravina z kuchyně, co léčí i zkrášluje

Med je pověstný svými antibakteriálními a protizánětlivými vlastnostmi, stejně jako vysokým podílem výživných látek. Nelze mu odepřít ani to, že skvěle hydratuje, zatímco poskytuje ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy. Že vás nikdy nenapadlo nahradit jím běžnou kosmetiku? Nevadí, všechno je jednou poprvé! Nejprve si navlhčete obličej vlažnou vodou, poté si jeho menší množství krouživými pohyby pomalu vtírejte do pokožky. Sladký zlepšovák nechte působit alespoň deset minut, následně smyjte všechny jeho pozůstatky. Co vám to přinese?

Rázná stopka akné

Připadáte si jako v pubertě, protože není týden, aby by se u vás neobjevil nový pupínek? Na seznam viníků akné, tedy alespoň podle odborníků, patří dědičnost, nadměrný stres, hormonální nerovnováha či hyperaktivita mazových žláz. Svou roli zde ale může sehrát i návštěvnost jistých bakterií či užívání některých léků. Tak či tak, budete-li medovou kúru provádět pravidelně, máte velkou šanci, že se nenáviděných uhříků definitivně zbavíte.

Delší mládí. To prostě chcete

Už vás nebaví platit nehorázné sumy za omlazovací přípravky, jejichž efektivita nemá se slibovanými účinky mnoho společného? O důvod víc, proč se uchýlit k aplikaci produktu vytvářeného pilnými včelkami. Jeho unikátní složení prokazatelně zpomaluje tvorbu vrásek, přičemž zachovává elasticitu pleti a celkově zlepšuje její kvalitu. Jako bod navíc pročišťuje póry, tlumí otoky a zbaví vás tmavých kruhů pod očima. To nezní špatně, co myslíte?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat