Prostreno.cz

Komentáře k článku

Eva 29.08.2019

Zvýšený či chcete-li vysoký cholesterol je zaklínadlo, každý druhý člověk "musí" užívat léky, protože je to tichý zabiják. Jak je ale možné, že lidé s absolutně skvělým poměrem LDL a HDL umírají na mozkové mrtvice a infarkty, kde je tedy pravda? Děkuji nechci žádné léky, díky nim jsem skončila na JIP s akutním zánětem slinivky, doporučuji všem, dávat pozor na vedlejší účinky těchto zaručeně životzachraňujících léků!!!

Jarda 26.08.2019

Vysoký cholesterol je chimérou lékařů. Podívejte se na historii jeho diagnostikování.

Ina 26.08.2019

Dost blbě napsaná možnost: "Je zvýšený, ale vědu z toho nedělám", ale nezbylo než zatrhnout toto. Cholesterol mám zvýšený a i když z toho "nedělám vědu", snažím se s tím něco dělat - strava, pohyb apod. Nerada bych si vykoledovala vážnější zdravotní problémy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat