Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ina 26.08.2019

Dost blbě napsaná možnost: "Je zvýšený, ale vědu z toho nedělám", ale nezbylo než zatrhnout toto. Cholesterol mám zvýšený a i když z toho "nedělám vědu", snažím se s tím něco dělat - strava, pohyb apod. Nerada bych si vykoledovala vážnější zdravotní problémy.

Jarda 26.08.2019

Vysoký cholesterol je chimérou lékařů. Podívejte se na historii jeho diagnostikování.

Eva 29.08.2019

Zvýšený či chcete-li vysoký cholesterol je zaklínadlo, každý druhý člověk "musí" užívat léky, protože je to tichý zabiják. Jak je ale možné, že lidé s absolutně skvělým poměrem LDL a HDL umírají na mozkové mrtvice a infarkty, kde je tedy pravda? Děkuji nechci žádné léky, díky nim jsem skončila na JIP s akutním zánětem slinivky, doporučuji všem, dávat pozor na vedlejší účinky těchto zaručeně životzachraňujících léků!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat