Prostreno.cz

Vajíčko je kosmetický zázrak

Kdysi se na vejce pohlíželo jako na symbol životní síly, nového života nebo plodnosti. Dnes takovou poetickou pověst nemají, nicméně jsou vyhlášená tím, že zmenšují póry a urychlují růst vlasů. Vnější aplikace pomáhá také na strie!

Velikonoce se blíží mílovými kroky, takže k jejich typickému znaku, což jsou samozřejmě vejce, se začíná stáčet veškerá pozornost. Už pomalu přemýšlíte o tom, jakými barvami, technikami a ozdobami je letos pro koledníky vyladíte? Určitě si pár kousků nechte i pro své osobní potřeby. To byste možná nevěřili, kolik problémů s krásou vejce snadno vyřeší! V jakých situacích jsou vítaným kosmetickým spojencem?

Řekněte sbohem rozšířeným pórům

Rozšířené a obecně výraznější póry jsou nešvarem, jenž úzce souvisí s přirozeným stárnutím. To ale pořád ještě neznamená, že se jejich viditelnost nedá udržet na uzdě. Skvělou alternativou je použití  bílku formou masky. Jakmile po několika minutách zaschne, opatrně ho sloupněte. Tímto bezpracným a jednoduchým způsobem zbavíte pokožku nečistot a přebytečných olejů, čímž se póry zmenší. Bílková kúra zároveň poskytne pleti hloubkovou výživu a popožene regeneraci.

Ukažte striím, kdo je tady pánem

Dermatologové připouští, že až 90 % gravidních žen má co do činění se striemi, které se v drtivé většině případů objevují ve třetím trimestru těhotenství. Rizikovou skupinou ovšem nebývají jen nastávající maminky, neboť na trhliny ve vazivové vrstvě kůže si po právu stěžují i lidé s větším indexem tělesné hmotnosti či sportovní kulturisté. Jak proti nim zabojovat? Zkuste na to jít podobně, jako v předchozím případě, tedy přímou aplikací bílku na problematické partie. Toto možná neobvyklé ošetření zpevňuje kůži a zasáhne do obnovy buněk, je tudíž vhodnou první pomocí.

Vlasy jako z reklamy

Smícháte-li pro změnu žloutek s olivovým olejem, máte k dispozici úžasný přírodní prostředek na podporu růstu vlasů, jenž nabízí dávku potřebné hydratace i vysoký podíl vitaminu E, bílkovin a minerálů, a to včetně železa a zinku. Budete si jím masírovat pokožky hlavy dvakrát týdně? Koktejl jmenovaných obsažených živin povzbudí vlasové folikuly, zlepší cirkulaci krve a zabrání vypadávání. A nebude to dlouho trvat!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat