Prostreno.cz

Ulevte své suché kůži maskou na ruce

Naše ruce nám každý den věrně a spolehlivě slouží. Je tedy na čase, abychom jim kromě manikúry a krému dopřáli i zvláčňující masku.

Suchý vzduch nevysušuje jenom naši pleť na obličeji, díky častému mytí jsou především v zimě naše ruce také velmi rychlé suché. Musejí – jako téměř žádná jiná část těla – vydržet extrémní teplotní rozdíly. Následkem toho pak máme citlivou kůži, suché ruce a nehty a v nejhorším případě kůži dokonce popraskanou.

Vyzkoušejte masku na ruce

Mnoho žen při takových obtížích pak sáhne po léty vyzkoušené pomoci – krému na ruce. Ale existuje výrobek, z kterého budou mít vaše ruce ještě větší radost – maska. Extra porce péče není super jen proti stárnutí, ale postará se i o hedvábně ruce.

Co je maska na ruce

Maska na ruce funguje stejně jako maska na vlasy nebo na obličej. Přísady působí dobře, i když máte třeba trochu silnější kůži na rukou. Existují různé způsoby použití:

První a nejjednodušší způsob je nanést masku na ruce a nechat působit jednu minutu. Po uplynutí je maska téměř celá vstřebaná, zbytek můžete vmasírovat do kůže jako krém na ruce. Druhá možnost je natřít masku v silné vrstvě a na ni si obléct rukavice. Tak mohou ruce péči vstřebávat bez rušení. Takzvané hand pads se lepí na ruce a je možné použít opakovaně. Vysoce účinná kyselina hyaluronová opečovává kůži na rukou celou noc a ráno budete mít ruce mnohem vláčnější.

Recept na domácí masku

Protože nejlepší péče pochází z přírody, můžete si masku vyrobit doma z přírodních zdrojů.

Potřebujete:

1 zralé avokádo

1 lžíce medu

1 lžíce olivového oleje

2 lžičky aloe vera gelu

 

Rozmačkejte avokádo vidličkou a smíchejte se zbývajícími přísadami. Potom naneste na ruce, nechte asi 15 minut působit a umyjte.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat