Prostreno.cz

Vaše oblíbená snídaně odhalí taje vašeho sexuálního života

Říkáte si, co by mohla mít vaše oblíbená snídaně společného se sexem? Rozhodně více, než si myslíte!

Abychom parafrázovali známý citát: řekni mi, co snídáš, a já ti řeknu, jaký je tvůj sexuální život.

Káva s sebou

Ráno toho nepotřebujete mnoho, ale kávu v každém v případě. Bez ní to nejde a při vyzvedávání ani neztratíte mnoho času. A v sexu to máte podobně, proto nemáte žádný problém třeba se sexem na jednu noc. V trvalém vztahu ale potřebujete více času než ostatní, než se partnerovi opravdu otevřete.

Něco sladkého

Ať už je to croissant nebo palačinky – váš start do nového dne musí být zkrátka sladký. Nejste jenom absolutní labužník, ale také skutečná romantička. K sexu podle vás rozhodně patří dlouhá předehra plná něhy a po něm samozřejmě ještě mazlení.

Müsli

Pokud vás někdo považuje za „eko-bio-teroristu“ jenom proto, že ráno máte nejraději misku müsli, vůbec vás nezná. Je ve vás ukryté dítě, a to se pozná i v posteli. Jste divoká, chcete se naprosto odreagovat a prostě si to celé užít. Dobrodružství vás láká, takže sex neomezujete jenom na postel.

Čerstvá bageta

Jste založení velmi prakticky, někdy dokonce až moc. Ale ráda pro sebe děláte něco dobrého a zároveň si dopřáváte. Jste velmi sebevědomá a víte, co chcete – a to si také od života berete. Kdo si s vámi začne, může toho hodně zažít a něco se přiučit.

Zelené smoothie

Novým trendům jste otevřená, chcete zažívat stále něco nového a nemáte žádný problém jít si pro úspěch i kousek dál. Vaše schopnost se občas pohybovat i mimo vaši komfortní zónu si váš partner v posteli užívá. Trochu bondáže, sexuální hračky nebo inspirace z Kámasútry – jste ochotná vyzkoušet všechno. 

Vaječné pokrmy

Je to sice stále stejná základní ingredience, ale pokaždé v jiném provedení. Neděláte si k snídani jen jednoduché vařené vejce, někdy si uděláte míchaná vajíčka se slaninou, vejce Benedikt nebo toast se sázeným vejcem. Jste všestranná, a pokud se ve vztahu cítíte dobře, ráda vyzkoušíte i nové věci.

Klasika

Krajíc chleba se sýrem, salámem nebo Nutellou – každé ráno snídáte to stejné. A podobně to máte ráda i v posteli – nohama na zemi a bez komplikací. Typické sexuální polohy jako misionářská, doggy-style nebo „lžička“ jsou vaše nejoblíbenější, a to pokud možno s dlouhodobým partnerem.

Zdroj: názory autora, www.buzzfeed.com/tanyachen/favorite-breakfast-sex-life






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat