Prostreno.cz

Hvězdy mezi přírodní detoxikací

Ať už jste nedávno přibrali pár kilo, nachladili se, nebo jste v podstatě nepříjemní – na tom nezáleží! Detoxikace těla každou chvíli není nikdy špatná. S těmito přírodními potravinami bude navíc velmi snadná.

Od začátku detoxikačního humbuku se na internetu a v supermarketech objevilo mnoho produktů, které mají přispět k detoxikaci. Čaje nebo krémy jsou jen dva příklady. Ale nejdůležitějším mottem, pokud jde o detoxikaci, je jíst zdravé, a především přírodní potraviny. Jinými slovy: uměle vyrobené "detoxikační potraviny" byste měli raději vynechat.

Spolehněte se na přirozenost! Ukážeme vám, které detoxikační potraviny můžete snadno zahrnout do svého každodenního života, abyste tím udělali něco dobrého pro tělo. Protože pak řeknete sbohem únavě, žaludečním problémům a špatné kůži.

Červená řepa

Je známo, že červená řepa detoxikuje krev v těle a játrech. Kromě toho je to perfektní jídlo, které poskytne vašemu tělu spoustu energie.

Lesní ovoce

Rychlá detoxikace? S lesním ovocem to není žádný problém! Malé plody dokážou nesmírně posílit imunitní systém. Obsahují také mnoho antioxidantů, které bojují proti škodlivým organismům v těle.

Fenykl

Zejména v souvislosti s trávicími problémy může fenykl ukázat svou plnou sílu. S pomocí obsažených antibakteriálních složek uklidňuje celou gastrointestinální oblast a posiluje imunitní systém zevnitř ven. Takže: stoprocentní detoxikace!

Chia semínka

Skutečným detoxikačním zázračným lékem jsou také chia semínka. Nejenže vám pomáhají trávit cukr, ale také regulují hladinu cholesterolu. A mimochodem – dokážou pomoci i s břišním tukem!

Česnek

Samozřejmě, česnek by neměl v tomto seznamu chybět. Nejenže detoxikuje vaše tělo, ale také stimuluje játra k produkci dalších detoxikačních enzymů. Jinými slovy, toxiny už nebudou mít ve vašem těle šanci.

Zelený čaj

Určitě nejznámější prostředek detoxikace těla je zelený čaj! Je plný antioxidantů, které pomáhají eliminovat toxiny z vašeho těla. Kromě toho zajistí, že se budete moci v každodenním životě lépe soustředit. Takto zabijete dvě mouchy jednou ranou!

Semínka a ořechy

Ať už se jedná o lněná, sezamová, dýňová semínka nebo ořechy všeho druhu: Tyto potraviny jsou vynikajícími a zvláště účinnými způsoby, jak detoxikovat tělo.

Omega-3-mastné kyseliny

Ať už ve formě avokáda nebo ve formě čistých olejů, jako je lněný olej, všechny potraviny, které obsahují omega-3 mastné kyseliny, jsou ideální pro čištění těla od všeho špatného. Kromě toho mají tyto tuky také pozitivní vliv na vaše střeva.

Zdroj: 8 natürliche Detox-Lebensmittel für Zwischendurch | freundin.de





Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat