Prostreno.cz

Celebrity milující pizzu

Kdo by nemiloval pizzu? Ať už máte rádi tu s rajčatovým či smetanovým základem, nelze popřít, že tyhle „italské koláče“ jsou široce oblíbené po celém světě, a to dokonce i mezi celebritami. Které se za svoji lásku k pizze nestydí?

Asi se nenajde někdo, kdo by pizzu vyloženě nenáviděl. Vždyť ona naopak spíš má miliony fanoušků! A tyhle z řad VIP osobností jí dělají pořádnou reklamu!

Jennifer Lawrence

Americká herečka Jennifer Lawrence (32) se po pizze natáhla během udílení Oscarů v roce 2014, když ji komička, herečka a televizní bavička Ellen DeGeneres (65) vtipně začala podávat během přímého přenosu. A nebyla jediná. O nezvyklé pohoštění projevily zájem i jiné celebrity, bez ohledu na to, jak honosnou róbu na sobě měly. Třeba legenda Meryl Streep (73) nebo „Pretty Woman“ Julia Roberts (55).

Kim Kardashian a její sestra

Kim (42) a Khloé (38) z klanu Kardashianových se v epizodě Keeping Up With the Kardashians z roku 2018 ukázaly s pizzou. Údajně to bylo v době, kdy plánovaly držet dietu, ale jaksi jim to pořád nějak nevycházelo.

Michelle Obama

Michelle Obama (59), bývalá první dáma Spojených států, která během svého působení v Bílém domě prosazovala zdravé stravování, si 28. května 2013 vychutnávala pizzu přímo na jižním trávníku. S pizzou je vlastně Michelle viděna poměrně často. Při vystoupení v pořadu The Late Show With Stephen Colbert se zmínila, že preferuje tenkou kůrku.

Donald Trump a Sarah Palin

Než se Donald Trump (76) stal prezidentem Spojených států, povečeřel s někdejší kandidátkou na viceprezidentku Sarah Palin (59) v restauraci Famiglia Pizza v New Yorku. Datoval se rok 2011, a právě tehdy se zjistilo, že Donald jí pizzu kultivovaně – nožem a vidličkou.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (46) neboli „Pravá blondýnka“ se netají tím, že drží přerušovaný půst. Jeden den v týdnu si však dortů, a hlavně pizzy dopřejete tolik, kolik unese. Ostatně, její příspěvky na sociálních sítích dokládají, že je to milovnice především sýrové varianty.

Selena Gomez

Když jste zaneprázdněni jako zpěvačka Selena Gomez (30), je pro vás rychlé občerstvení spásou. I tahle mladičká celebrita se sem tam svým fanouškům svěří, co obědvá nebo večeří. Pizzu přitom zajídá zmrzlinou. No, proti gustu…

Zdroje: www.youtube.com, wikipedia.org, www.facebook.com, www.instagram.com





Celkem 1 komentářů

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat