Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Naklíčené brambory opravdu nejezte
Hlupákům s malým IQ by měli zakázat psát články, jako byl tento nesmysl.
Klíčky na bramborách jsou ovšem toxické, ale jenom klíčky. Brambor s odstraněnými klíčky není třeba se bát. Brambory takto "upravené" konzumuji cca 65 let a zatím bez úhony - stačí?
Já ještě o 10 let déle... :-)
jinak promiň Radime arpi.Kdysi jsem mněl spoužáka Radima byl to suprovej kluk. Vím je to přes 55 let ale to člověk nezapomene
a jinak : z čeho chcete udělat nejlepší bramorák ? oloupu klíčky i bramboru a šup s ní na struhadlo k tomu směs z kuřecího nebo vepřového a život je alespoň po dobu než to zbaštím trochu hezčí .
lidi dostaňte rozum tadle vláda podporuje fašismus na ukrajiněa mně už to sere. Lidi vzhuru za brambory ale i za nás za lidi vžyď jde o naše děti vemte konečně rozum do hrsti nic proti ale toto je poslední možnost kde mohu vyjádřit svuj názor ať žije demokracie vše mi zablokovali asi ještě na tuto stránku nedošli nebo dnes budu mít zase šuliny za dveřma.Tak se mněte a pá pá
Naklíčené brambory nejsou jedovaté, ty z nich jen hloupneš, ať ti chutná a přidej si Dáprale
Mám podobnou zkušenost. Pravda papaláše a jejich nohsledy bolí.
Jó jó. Blokáda je blokáda, Může Vás jen těšit to, že v tom nejste sám, takových je víc. Ale zpět k těm bramborám. Tá oná pisatelka chce být jen zajímavá. Někde jsem tu zahlédl název jednoho koření a to kmínui. Většina z nás jej při vaření přidává a ani neví proč. A tá oná co ten článek napsala možná taky. Nneví totiž to, že silice kmínu neutraizují účinky toxinů obsažených v zelených, či naklíčených bramborách. A hlavně by jste ho tam měli dávat při vaření brambor z obchodů. Neb vlivem světla brambory zelenají. I doma pokud nechcete mít zelené brambory, musíte je mít v temnu, a chladnu. Tedy nezezelenají a omezíte i jejich snahu se množit. A kmín má i jiné blahodárné látky a účinky prospěšné našemu tělu.
To napsala pipina, která jí pouze hranolky z KFC
12 hodin macerovat KLÍČKY v samohonce, stakan a pak URÁ
je lepší jíst brambory z Kaufu, které sice moc neklíčí, ale jsou vydatně postříkané chemickým postřikem proti klíčivosti?????
Asi bude lepší jíst brambory z KAUFU, které sice moc neklíčí, ale jsou vydatně postříkané chemickým postřikem proti klíčivost.....
Asi bude lepší jíst brambory s KAUFU, které sice moc neklíčí, ale jsou vydatně postříkané chemikálijí proti klíčivosti...
A proč nejíst? Ty asi nevíš co je to brutální hlad. Dobré przase, všechno spase!
Již se těším, večer si šlehnu klíčkovou samohonku
někdo jí klíčky ?
Mnohem "chutnější a neskonale zdravé" jsou chemicky ošetřené bramborové hlízy, na kterých klíčků nevidno. :-)
Kristýna Vágnerová je opravdu totální blbka.
Je to opravdu blbka co někde sbírá drby.70 let obíráme klíčky a jíme a neškodí dle mého věku.
To jsou rady kozy. V únoru bychom museli vyhodit 1q á 15.-Kč/kg
Brambory které jsou naklíčené jím už od nepaměti. Letos mi bude 76 let. Za socialismu to jinak nešlo, a dneska už zase ne. Bramborům nelze vysvětlit že když jsou uložené, že nesmí klíčit. A dávat za ně v zimě v obchodech 30 kč za kilo? Tak bohatý nejsem. A přestože se chovám jinak než ta slepice doporučuje, tak jsem relativně zdravý. pěšky ujdu okolo dvaceti kilometrů, na kole jezdím okolo padesáti.Rád bych viděl jak budou v 70 letech vypadat všichni ti kteří dneska jí ty jejich ,, Zdravé, potraviny" vyráběné ve fabrikách.
Nedávejte nám sem takové hloupé rady. Brambory musíte oloupat a pak jíst, víte? Už to tak dělám 70 let. Naučila mne to maminka. Kdo ty blbosti učí vás?
Jíme naklíčené od malička a zatïm nám NiC po nich nebylo.
Chtěl bych po přečtení x příspěků pod tímto člankem říct toliko to, že pisatelka třeba dostala příkaz, napsat článek o škodlivosi naklčenýh brambor. Dostala i nějaká kriteria, která musela dodržet a z toho vznikl tento článek. Už to. že uvádí zdoj nějaké dámy z USA je pro mne průser, neb z tamodtud nepřichází nic dobrího. A ten systém začíný platit i zde: Čím větší blb tím větší pravada. Třeba má být článek zaměřen na snížení spotřeby brambor v rámci slavného Grendealu, či jak se to jmenuje. Neb, chcemeli pěstovat brambory, musíme pohnojit a čím no nejlíp chlévskou mrvou. A kdo produkue chlévskou mrvu? Dobytek. A mohli by chom v tom žebříčku pokrařovat dál. No a teď k tomu, co autorka a nenapsla to ani velká množina přispěvatelů svých blábolů a urážek. Jen sporadicky se objevilo jméno jednoho koření a to kmínui. Většina z nás jej při vaření přidává a někteří ani neví proč. Neví totiž to, že silice kmínu neutralizují účinky toxinů obsažených v zelených, či naklíčených bramborách. A hlavně by jste ho tam měli dávat při vaření brambor z obchodů. Neb vlivem světla brambory zelenají. I doma pokud nechcete mít zelené brambory, musíte je mít v temnu, a chladnu. Tedy nezezelenají a omezíte i jejich snahu se množit. A kmín má i jiné blahodárné účinky po naš organismus.
Brambory samozrejme varim s kminem , jako to delavala babicka a maminka a dekuji, ze jste to pripomenul.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama