Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Naklíčené brambory opravdu nejezte
Přestaňte nás prosím děsit blbostma.
P.S.Ještě někdo vymyslí,že chléb starší 2dnů je ,,smrtelně"jedovatý!A jiné bláboly...Káva škodí,pivo též a pak že to je zas O.K.- a nejezte toto a sádlo je špatné...To nevymyslí ani mimozemšťan.
Brambory si pěstujeme sami a co si pamatuji, tak všichni předci klíče utrhli a brambory pak konzumovali. Takže léty ověřená praxe.
Co je to za blábol,celý život obíráme klíčky a oloupeme brambory a nic se nám nestalo-to už bych musel od dubna ty brambory vyhazovat
Jak jednoduše se dá vydělávat. Napíšu nesmyslný článek a rozproudím diskusi o mé hlouposti. A penizky z reklam se jen pohrnou
Přesně takhle "novinařina" v dnešní době funguje. Obsah je strojově přeložený článek ze zahraničí ke kterému se přidá lákavý titulek a když je třeba ještě se rozhádá pár lidí v komentářích... Na obsahu nezáleží jde o prokliky a reklamu. Je to na facku ale bohužel běžná praxe
Už mám dost všech těch blábolů. Internet je dobrý sluha, ale špatný pán!
Klíčky z brambor otrhám a udělám si z nich vynikající pomazánku ! Nebo snad nejsme na internetu, kde každý může beztrestně psát nesmysly??? 🙉🙉🙉
a co byste jedli z jara dříve za komančů to propagují BIO BABY
Za komančů se to jedlo normálně a žijeme do dnes, takže nevím, co se tady řeší...
Jedlo se to vždycky co si pamatuju a nikdy nikomu z toho nic nebylo v rodině
Tady si paní autorka vybrala z webu jen to co se jí hodí, nebo si to neumí správně přeložit. NA www.eatingwell.com se doslova píše :""Bohužel vařením se tyto sloučeniny nezničí, takže není vhodné připravovat nebo jíst brambory s klíčky nebo zelenými částmi," říká Harris-Pincus. "Nicméně je pravděpodobně v pořádku jíst naklíčené brambory, pokud můžete odříznout celý klíček a případné zelené části brambor a pokud nejsou pomačkané a scvrklé," dodává." Takže jen paní redaktora dělá zbytečné haló
Všechny tyto účelově zaměřené kecy slouží jenom k tomu, aby konzumenti a spotřebitelé všeho možného zapochybovali o svém zdravém rozumu a utíkali do hypermarketu koupit ty průmyslové šmejdy a zmetky, hlavně aby jim přitékaly prachy!!!
Myslím si, že tato "kuchařka" neumí a ni vařit, ani š...t,(milovat)
Š...t/milovat,umí každej blbec, ale dobře uvařit už není tak snadné!
Naklíčené pošlu Marečkovi Bendovi do PSČR, ať se nažere !!!
jen odstranit klíčky nestačí, dobré je vyloupnout celé očko, to platí pro brambory vařené (pečené, smažené, ...) ve slupce, pokud brambory oškrábete škrabkou nebo nožem ořežete tak jste vlastně to očko dali pryč a vaříte (pečete, smažíte, ...) škrabané (někdo říká loupané) brambory a pokud máte škrabku na brambory (tedy robota) tak je dobré před nebo po očka klíčků odstranit (vyškrábnout)
Není nad to si dělat kariéru na bramborách, které jsou tu déle než autorka ;))
Sami keci dnešní době melou sracky
Nevim jak dnes ty co byly dobře naklíčené tak šup do zeminky jen proto že každý ví že co zeminka potřebuje tak jí to ten co to zná milerád dá . No a zbytek používám naKočičák
omlouám se za češtinu ,ale narodil jsem se v čechách nejsem příslušník kmene určitě
Ačkoli jsou podle ní tyto glykoalkaloidy v mírné míře k nalezení v celých plodech, jejich jednoznačně nejvyšší koncentrace vždy bývá právě v klíčcích. ????? Klíčky se ale nejí. To si dost odporuje. Nebo ne ?
Přesně tak! Vůbec to nedává smysl...
dodám jenže jsem lehce bumbal protože vite jakse z milionáře stane žebrák? Pořiďte si dceru a až jí bude 21 tak Vás připraví ovš co jste mněl na stáří není mi 30 ani40 ani50 bohužel60 a vděk dcery? Utekla do ciziny
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama