Prostreno.cz

Uzené maso s dušenou cibulí

Vařené uzené maso s cibulovou přílohou.

19.09.2016 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte cukr a míchejte 5 minut.
  2. Cibuli zalijte vývarem, přidejte jíšku, nasekanou šalvěj a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  3. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařené uzené maso podávejte s připravenou cibulí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    115,64 g
  • Sacharidy:

    126,50 g
    • Cukry:

      39,04 g
  • Tuky:

    186,72 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

556 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí svíčková s houbami

(15 hlasů)
50min
928 kJ

Hovězí na česneku

(15 hlasů)
2h a 30min
671 kJ

Dušené hovězí plátky

(11 hlasů)
2h a 20min
334 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Uzené maso s dušenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba