Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Uzené maso s dušenou cibulí

lanvin
11hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

642 kJ

energetická hodnota na 100g

140 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky6g sacharidy8g bílkoviny

Vařené uzené maso s cibulovou přílohou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky vařeného uzeného masa
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 4 ks větší cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 2 špetky soli
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 1 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané

Postup přípravy

  • Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte cukr a míchejte 5 minut.
  • Cibuli zalijte vývarem, přidejte jíšku, nasekanou šalvěj a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  • Podle chuti osolte a opepřete.
  • Vařené uzené maso podávejte s připravenou cibulí.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Hovězí svíčková s houbami

Hovězí svíčková s houbami

15 hlasů
50min 750 kJ 260 Kč
Hovězí na česneku

Hovězí na česneku

14 hlasů
2h a 30min 441 kJ 200 Kč
Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

11 hlasů
2h a 20min 383 kJ 280 Kč
Hovězí nudličky se zeleninou

Hovězí nudličky se zeleninou

12 hlasů
45min 364 kJ 210 Kč
Masové kuličky s petrželkou

Masové kuličky s petrželkou

14 hlasů
45min 919 kJ 125 Kč
Nudličky z hovězí svíčkové

Nudličky z hovězí svíčkové

16 hlasů
45min 628 kJ 300 Kč

Články nejen o vaření