Prostreno.cz

Uzené maso s dušenou cibulí

Vařené uzené maso s cibulovou přílohou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 660 kJ / 157 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 plátky vařeného uzeného masa
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 4 ks větší cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 2 špetky soli
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 1 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané

Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte cukr a míchejte 5 minut.
  2. Cibuli zalijte vývarem, přidejte jíšku, nasekanou šalvěj a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  3. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařené uzené maso podávejte s připravenou cibulí.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Uzené maso s dušenou cibulí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat