Prostreno.cz

Filé s hořčičnou omáčkou

Ryba s hořčičnou omáčkou chutná opravdu skvěle.

Ohodnotit
(16 hlasů)
04.10.2016 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

1403 kJ / 335 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Rybí filé osolte, opepřete a uložte do máslem vymazané zapékací misky.
  3. V menší misce promíchejte rozpuštěné máslo, med, hořčici, kari a směsí přelijte rybí filé.
  4. Pečte v troubě přibližně 20 minut, podle velikosti rybího filé.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,50 g
  • Sacharidy:

    210,90 g
    • Cukry:

      93,00 g
  • Tuky:

    109,50 g
  • Vláknina:

    61,00 g

Aktivita pro spálení:

335 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé v alobalu

(12 hlasů)
40min
1076 kJ

Rybí karbanátky

(13 hlasů)
60min
826 kJ

Ryba s mangoldem

(16 hlasů)
45min
278 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba