Prostreno.cz

Rybí filé v alobalu

Ryba s hořčičným máslem pečená v alobalu.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 735 kJ / 175 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 4 plátky rybího filé - á 200 g
  • 130 g změklého másla
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 ks cibule - nadrobno nasekané
  • 1 lžička koření kari
  • 1 ks bio citronu
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na potření
  • 1 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

  1. Filé osolte a opepřete.
  2. Citrón nakrájejte na plátky.
  3. V misce vymíchejte máslo s hořčicí, cibulí a kořením kari.
  4. Z alobalu vystřihněte 4 čtverce a potřete je máslem.
  5. Na každý čtverec položte rybí filé, na rybu dejte kopeček připraveného másla, plátky citrónu a rybu zabalte.
  6. Můžete přidat snítku oblíbené bylinky. Pečte v troubě předehřáté na 180°C přibližně 20 - 25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v alobalu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat