Prostreno.cz

Ryby s pikantní omáčkou

Ryby s pikantní rajčatovou omáčkou .

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 367 kJ / 87 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy5g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 porce bílé ryby á 200 g
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na omáčku
  • 60 ml olivového oleje
  • 1 ks velké cibule
  • 2 ks dlouhé chilli papričky
  • 1 kg oloupaných rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 a 0,5 lžíce pískového cukru
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka bílého pepře

Postup přípravy

  1. Oloupaná rajčata nasekejte .
  2. Na olivovém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidejte nasekaný česnek, rajčata, citronovou šťávu, cukr, rajčatový protlak, celé chilli papričky a duste, až se rajčata zcela rozvaří a omáčka zhoustne. Dochuťte solí a pepřem.
  3. Ryby osolte, opepřete a opečte na olivovém oleji.
  4. Ryby podávejte s omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,63g
  • Sacharidy:

    313,51g
    • Cukry:

      126,20g
  • Tuky:

    208,78g
  • Vláknina:

    58,10g

Aktivita pro spálení: 87 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba s fenyklem

(16 hlasů)
35min
362 kJ

Pstruh v mandlové krustě

(17 hlasů)
45min
884 kJ

Rybí filé zapečené se sýrem feta

(13 hlasů)
50min
446 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryby s pikantní omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat