Prostreno.cz

Smažená ryba s jablky

Smažená ryba s jablky a pórkem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 605 kJ / 144 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 porce filé candáta á 180 g - nebo tresky
  • 2 ks větší, neloupaná červené jablka
  • 0,5 ks pórku
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek drceného barevného pepře

Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte olej a máslo.
  2. Přidejte na kolečka pokrájený pórek a na kostičky nakrájená jablka.
  3. Zakápněte jablečným octem a míchejte 5 minut.
  4. Jablka a pórek dejte ke kraji pánve a na pánev přidejte porce ryby.
  5. Pečte z každé strany přibližně 5 - 8 minut, podle velikosti porce. Při otočení ryby osolte a opepřete.
  6. Podávejte s jablky a snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,80g
  • Sacharidy:

    97,40g
    • Cukry:

      20,00g
  • Tuky:

    186,00g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 144 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba s fenyklem

(16 hlasů)
35min
362 kJ

Pstruh v mandlové krustě

(17 hlasů)
45min
884 kJ

Rybí filé zapečené se sýrem feta

(13 hlasů)
50min
446 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Smažená ryba s jablky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat