Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska dušená se zeleninou

lanvin
9hlasů
Hodnotit

60min

30min příprava

30min vaření

279 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky6g sacharidy5g bílkoviny

Zdravá ryba se zdravou zeleninou, ideální kombinace.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g tresky
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 5 ks rajčat
  • 3 ks brambor
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 300 ml zeleninového vývaru
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na ozdobu
  • 6 - 8 lístků bazalky

Postup přípravy

  • Tresku nakrájejte na porce.
  • Očištění celer nakrájejte na plátky, mrkev na kostičky, cibuli na větší kousky, oloupané stroužky česneku jemně nasekejte.
  • Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  • Rajčata oloupejte a nakrájejte.
  • Zeleninu nasypte do zapékací misky, nebo do pekáčku, jemně osolte a promíchejte.
  • Na zeleninu položte osolené a opepřené porce ryby.
  • Podlijte vývarem, zakápněte olejem, přikryjte a dejte na 25-30 minut do trouby předehřáté na 190 °C.
  • Podávejte ozdobené lístky bazalky.
Celerová polévka

Celerová polévka

55min 223kJ 65 Kč
Roláda s banánem

Roláda s banánem

40min 1038kJ 75 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

8 hlasů
45min 269 kJ 190 Kč
Losos s pastou tamarind

Losos s pastou tamarind

5 hlasů
35min 625 kJ 150 Kč
Chilli treska

Chilli treska

11 hlasů
1h a 10min 342 kJ 160 Kč
Rybí filé se zázvorem

Rybí filé se zázvorem

20 hlasů
30min 452 kJ 240 Kč
Ryba pečená na pomerančích

Ryba pečená na pomerančích

10 hlasů
55min 552 kJ 165 Kč
Ryby s koriandrem

Ryby s koriandrem

12 hlasů
1h a 45min 528 kJ 280 Kč

Články nejen o vaření