Prostreno.cz

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Dietní ryba dušená se zeleninou.

Ohodnotit
(10 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 285 kJ / 68 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ve velké, hluboké pánvi nechte rozpustit máslo.
  2. Přidejte nakrájený pórek a duste 5 minut.
  3. Přidejte nakrájenou cuketu, překrojená rajčata, bazalku, promíchejte a duste 5 minut.
  4. Přidejte vývar a přiveďte k varu.
  5. Na zeleninu položte porce osolené, opepřené ryby, přikryjte a duste 7-10 minut, podle velikosti porcí ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,40g
  • Sacharidy:

    93,40g
    • Cukry:

      14,04g
  • Tuky:

    87,30g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 68 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filety s artyčoky

(17 hlasů)
45min
572 kJ

Filety ze pstruha

(11 hlasů)
30min
460 kJ

Filé s hořčičnou omáčkou

(16 hlasů)
35min
701 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat