Prostreno.cz

Nudličky z hovězích jater s rýží

Restované nudličky z hovězích jater a jarní cibulky podávané s jasmínovou rýží.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 569 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy2g
tuky7g

Ingredience na

  • 400 g hovězích játer
  • 2 svazky jarní cibulky
  • 3 lžíce sójová omáčky
  • 1,5 lžíce worcesteru
  • 1 špetka čerstvě mletého pepře
  • 1,5 lžíce sladké chilli omáčky
  • 1 lžíce oleje - na orestování
  • 1 špetka soli - podle chuti

Postup přípravy

  1. Očištěná hovězí játra nakrájejte na nudličky. Zešikma nakrájejte jarní cibulku. Vše orestujte na pánvi s olejem.
  2. Dochuťte sojovou omáčkou, worcestrem, pepřem a sladkou chilli omáčkou. Restujte do měkka, aby játra nebyla syrová.
  3. Přilijte trochu vodu, aby se vytvořila omáčka a ještě chvíli poduste, tím se omáčka trochu zredukuje. Pokud je potřeba dosolte a podábejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Nudličky z hovězích jater s rýží

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat