Prostreno.cz

Srnčí ragů

Kostky srnčího masa dušené s pivem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 466 kJ / 111 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky7g

Ingredience na

  • 700 g srnčího masa - kýta,nebo plec bez kosti
  • 1 ks velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml vody
  • 300 ml dobrého piva
  • 8 kuliček jalovce
  • 1 lžička soli
  • 1 a 0,5 lžičky sušeného tymiánu
  • 0,5 lžičky mletého černého pepře
  • 4 lžíce jadérek granátového jablka

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. Maso a cibuli orestujte na oleji s máslem.
  3. Maso podlijte vodou, pivem, přidejte sůl, jalovec, pepř, tymián a přikryté duste doměkka.
  4. Podávejte s bramborovou kaší, ozdobené jadérky granátového jablka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Srnčí ragů

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat