Prostreno.cz

Srnčí plátky s hruškou

Delikatesa pro milovníky zvěřiny.

10.04.2015 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

707 kJ / 168 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bílý jogurt prošlehejte s jablečnou šťávou a ostrou hořčicí, podle chuti osolte.
  2. Hrušky nakrájejte na plátky a orestujte je na másle, hrušky posypte cukrem a cukr nechte zkaramelizovat.
  3. Plátky masa zprudka orestujte na oleji, 2 - 3 minuty z každé strany.
  4. Odstraňte z tepla, osolte, opepřete, přikryjte a nechte maso 5 minut odpočinout, pak maso nakrájejte na menší plátky.
  5. Na talíře rozdělte listy salátu, plátky hrušek a zvěřiny, posypte kousky nivy a přidejte lžíci dresinku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,78 g
  • Sacharidy:

    74,66 g
    • Cukry:

      45,02 g
  • Tuky:

    147,11 g
  • Vláknina:

    11,00 g

Aktivita pro spálení:

565 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

168

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí guláš

(13 hlasů)
11h a 40min
488 kJ

Jelení maso na červeném víně

(7 hlasů)
1h a 55min
847 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

listový salát

5 kcal / 100g
B1,5 g
S2,7 g
T0,3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba