Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krevetový salát

lentilka
7hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

364 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy8g bílkoviny

Skvělý, jednoduchý předkrm.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g předvařených krevet
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 ks červené papriky
  • 200 g baby špenátu
  • 2 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  • Krevety osmahněte na lžíci oleje, nemělo by to trvat déle než 2 minuty. Krevety nechte vychladnout.
  • Do misky dejte opraný, osušený špenát.
  • Očištěnou papriku nakrájejte na malé kostičky.
  • Krevety podle potřeby osolte a lehce je promíchejte s majonézou a nakrájenou paprikou, nasypte je na špenát a posypte pepřem.
  • Hned podávejte.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Zelný salát

Zelný salát

3 hlasy
25min 467 kJ 40 Kč
Salát se zeleninou

Salát se zeleninou

8 hlasů
50min 346 kJ 45 Kč
Salát z čínského zelí s chilli papričkou

Salát z čínského zelí s chilli papričkou

3 hlasy
30min 342 kJ 80 Kč
Pomerančový salát

Pomerančový salát

4 hlasy
30min 365 kJ 70 Kč
Salát z bílého zelí s chlebovými krutony

Salát z bílého zelí s chlebovými krutony

4 hlasy
35min 973 kJ 95 Kč
Salát s cizrnou

Salát s cizrnou

9 hlasů
20min 858 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření