Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krevetový salát

lentilka
7hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

354 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy8g bílkoviny

Skvělý, jednoduchý předkrm.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g předvařených krevet
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 ks červené papriky
  • 200 g baby špenátu
  • 2 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  • Krevety osmahněte na lžíci oleje, nemělo by to trvat déle než 2 minuty. Krevety nechte vychladnout.
  • Do misky dejte opraný, osušený špenát.
  • Očištěnou papriku nakrájejte na malé kostičky.
  • Krevety podle potřeby osolte a lehce je promíchejte s majonézou a nakrájenou paprikou, nasypte je na špenát a posypte pepřem.
  • Hned podávejte.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Zelný salát

Zelný salát

3 hlasy
25min 461 kJ 40 Kč
Salát se zeleninou

Salát se zeleninou

8 hlasů
50min 341 kJ 45 Kč
Salát z čínského zelí s chilli papričkou

Salát z čínského zelí s chilli papričkou

2 hlasy
30min 305 kJ 80 Kč
Pomerančový salát

Pomerančový salát

4 hlasy
30min 357 kJ 70 Kč
Salát z bílého zelí s chlebovými krutony

Salát z bílého zelí s chlebovými krutony

4 hlasy
35min 968 kJ 95 Kč
Salát s cizrnou

Salát s cizrnou

9 hlasů
20min 808 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření