Prostreno.cz

Filé plněné zeleninou

Plátky filé plněné mrkví a fazolovými lusky.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 702 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé - á 180-200 g
  • 1 ks mrkve
  • 100 g fazolových lusků
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce pesta
  • 2 špetky mletého pepře
  • 6 špetek soli
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 1 lžíce másla
  • Na ozdobu
  • 0,5 svazku pažitky

Postup přípravy

  1. Hranolky mrkve a lusky poduste 10 minut na 2 lžících másla, podle chuti osolte. Zeleninu nechte vychladnout.
  2. Fazolové lusky překrojte našikmo na polovinu.
  3. Z filetů připravte plátky (filety můžete koupit již upravené jako plátky), osolte je a slabě potřete pestem.
  4. Na každý plátek dejte část mrkve s fazolovými lusky.
  5. Plátky zatočte jako roládu a sepněte párátkem.
  6. Rolády uložte do vymazané zapékací misky, podle chuti je opepřete, pokapejte je máslem a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20-25 minut.
  7. Podávejte ozdobené pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,34g
  • Sacharidy:

    88,80g
    • Cukry:

      17,60g
  • Tuky:

    294,23g
  • Vláknina:

    33,10g

Aktivita pro spálení: 167 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Plněný pstruh

(12 hlasů)
60min
787 kJ

Slávky s koriandrem

(11 hlasů)
30min
376 kJ

Grilovaný mečoun

(8 hlasů)
1h a 20min
678 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Filé plněné zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat