Prostreno.cz

Polévka z červeného zelí

Jednoduchá polévka z červeného zelí s bramborami.

29.03.2017 sun
45min

15min příprava

30min vaření

139 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli, česnek a brambory oloupejte a nakrájejte.
  2. Očištěné zelí nakrájejte na tenké proužky.
  3. V hrnci na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  4. Přidejte brambory, zelí, kmín, zalijte vodou a podle chuti osolte.
  5. Vařte, až je zelenina měkká.
  6. Podávejte se snítkou petržele.

TIP:

Místo vody použijte domácí zeleninový vývar.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,54 g
  • Sacharidy:

    124,34 g
    • Cukry:

      8,72 g
  • Tuky:

    33,22 g
  • Vláknina:

    14,12 g

Aktivita pro spálení:

169 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Zeleninový krém recept

(4 hlasů)
45min
121 kJ

Polévka s pórkem

(1 hlasů)
50min
76 kJ

Jarní zeleninová polévka

(3 hlasů)
60min
313 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

čerstvé červené zelí

34,1 kcal / 100g
B1,24 g
S6,79 g
T0,21 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z červeného zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba