Prostreno.cz

Polévka z červeného zelí

Jednoduchá polévka z červeného zelí s bramborami.

29.03.2017 sun
45min

15min příprava

30min vaření

139 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli, česnek a brambory oloupejte a nakrájejte.
  2. Očištěné zelí nakrájejte na tenké proužky.
  3. V hrnci na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  4. Přidejte brambory, zelí, kmín, zalijte vodou a podle chuti osolte.
  5. Vařte, až je zelenina měkká.
  6. Podávejte se snítkou petržele.

TIP:

Místo vody použijte domácí zeleninový vývar.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,54 g
  • Sacharidy:

    124,34 g
    • Cukry:

      8,72 g
  • Tuky:

    33,22 g
  • Vláknina:

    14,12 g

Aktivita pro spálení:

169 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Zeleninový krém recept

(4 hlasů)
45min
121 kJ

Polévka s pórkem

(1 hlasů)
50min
76 kJ

Jarní zeleninová polévka

(3 hlasů)
60min
313 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z červeného zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba