Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka z rebarbory s jahodami

sun
6hlasů
Hodnotit

25min

15min příprava

10min vaření

116 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky6g sacharidy0g bílkoviny

Recept určitě vyzkoušejte, polévka je skvělá. Studená je osvěžující.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g rebarbory
  • 1,2 l vody
  • 4 lžíce pískového cukru
  • 10 ks jahod
  • 6 lístků čerstvé máty

Postup přípravy

  • Očištěnou rebarboru nakrájejte na 2 cm kousky.
  • Vodu, cukr a mátu nechte projít varem.
  • Mátu vyndejte a do vody nasypte nakrájenou rebarboru, vařte 5 minut.
  • Polévku podávejte s nakrájenými jahodami, studenou, nebo teplou.
Brambory pečené se sýrem

Brambory pečené se sýrem

3 hlasy
1h a 25min 608kJ 55 Kč
Špíz z hovězí svíčkové

Špíz z hovězí svíčkové

4 hlasy
40min 681kJ 250 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Rybí polévka

Rybí polévka

2 hlasy
1h a 15min 170 kJ 150 Kč
Jarní kopřivová polévka

Jarní kopřivová polévka

2 hlasy
15min 384 kJ 45 Kč
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

1 hlas
1h a 5min 133 kJ 85 Kč
Mrkvová polévka s chřestem

Mrkvová polévka s chřestem

1 hlas
60min 191 kJ 75 Kč
Polévka s divokou rýží

Polévka s divokou rýží

0 hlasů
1h a 10min 213 kJ 90 Kč
Polévka s pastinákem

Polévka s pastinákem

1 hlas
60min 312 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření