Prostreno.cz

Rybí polévka

Zelenina, rybí maso a krevety.

Ohodnotit
(2 hlasů)
20.03.2017 lanvin
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

277 kJ / 66 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na lžíci másla orestujte očištěnou, nakrájenou zeleninu, zalijte ji vodou, nebo vývarem a uvařte ji doměkka.
  2. Pokud budete vařit jen s vodou, přidejte kostku vývaru.
  3. Uvařenou zeleninu i s vodou rozmixujte.
  4. K rozmixované zelenině vložte na malé kousky nakrájené rybí maso podle potřeby dochuťte solí, a vařte 10-15 minut, až budou ryby uvařené. Pokud je polévka příliš hustá, přidejte vývar.
  5. Na 2 lžících másla krátce orestujte krevety.
  6. Polévku podávejte ozdobenou krevetami, posypanou lístky oregana.

TIP:

Můžete použít odřezky rybího masa, rybu čerstvou, chlazenou i mraženou, bez kostí!


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,04 g
  • Sacharidy:

    110,20 g
    • Cukry:

      12,13 g
  • Tuky:

    168,71 g
  • Vláknina:

    46,00 g

Aktivita pro spálení:

66 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketová polévka

(6 hlasů)
35min
189 kJ

Polévka s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
338 kJ

Pórková polévka s lososem

(6 hlasů)
50min
184 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba