Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí polévka

lanvin
2hlasy
Hodnotit

1h a 15min

30min příprava

45min vaření

170 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky2g sacharidy4g bílkoviny

Zelenina, rybí maso a krevety.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g koktejlových krevet
  • 500 g rybího filé
  • 200 g brambor
  • 200 g mrkve
  • 150 g dýně
  • 1 špetka soli
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce másla - na krevety
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 1,5 l vody - nebo domácí vývar
  • 2 snítky čerstvého oregana - lístky

Postup přípravy

  • Na lžíci másla orestujte očištěnou, nakrájenou zeleninu, zalijte ji vodou, nebo vývarem a uvařte ji doměkka.
  • Pokud budete vařit jen s vodou, přidejte kostku vývaru.
  • Uvařenou zeleninu i s vodou rozmixujte.
  • K rozmixované zelenině vložte na malé kousky nakrájené rybí maso podle potřeby dochuťte solí, a vařte 10-15 minut, až budou ryby uvařené. Pokud je polévka příliš hustá, přidejte vývar.
  • Na 2 lžících másla krátce orestujte krevety.
  • Polévku podávejte ozdobenou krevetami, posypanou lístky oregana.
TIP:

Můžete použít odřezky rybího masa, rybu čerstvou, chlazenou i mraženou, bez kostí!

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Cuketová polévka

Cuketová polévka

6 hlasů
35min 94 kJ 55 Kč
Polévka s kukuřicí

Polévka s kukuřicí

2 hlasy
35min 310 kJ 60 Kč
Pórková polévka s lososem

Pórková polévka s lososem

6 hlasů
50min 291 kJ 90 Kč
Květáková polévka s kmínem

Květáková polévka s kmínem

10 hlasů
50min 254 kJ 85 Kč
Polévka s řeřichou

Polévka s řeřichou

0 hlasů
40min 173 kJ 80 Kč
Polévka se zelím a kapustou

Polévka se zelím a kapustou

2 hlasy
45min 119 kJ 45 Kč

Články nejen o vaření