50min
30min příprava
20min vaření
345 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky4g sacharidy2g bílkoviny
Grilovat se dá nejen maso, a taky si pochutnáte. Pro ty, kteří se bez masa neobejdou, můžete grilovanou zeleninu servírovat jako přílohu.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
400 g
cibule
400 g
červené papriky
300 g
menšíchí, stejně velkých žampiónů
400 g
žluté tykve
400 g
cukety
150 ml
olivového oleje
1/3 šálku
italského koření
Postup přípravy
Oloupanou cibuli nakrájejte na větší kousky, omyté papriky bez semínek na kostky, omytou tykev a cuketu na silnější kolečka. Žampióny oloupejte a nechte vcelku.
Vše dejte do velké mísy. Olej smíchejte s kořením a zeleninu zalijte. Dobře promíchejte.
Střídavě napichujte na grilovací jehly. Grilujte 10-15 minut. Potírejte marinádou.