Prostreno.cz

Polévka z předvařené červené řepy

Polévka z červené řepy s tvarohovými nočky.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 329 kJ / 78 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na

  • 200 g čerstvého, tvarohového sýra
  • 2 ks větší předvařené řepy
  • 1,2 l masového vývaru - nebo zeleninového, nejlépe domácího
  • 1 ks malé cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 špetky mletého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na oleji.
  2. K cibuli přidejte nastrouhanou řepu, přilijte vývar, podle chuti osolte a opepřete. Vařte 5-8 minut.
  3. Sýr podle chuti osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
  4. Pomocí dvou lžic vytvarujte nočky, které podávejte s polévkou.

TIP:

Předvařenou červenou řepu koupíte v marketech.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z předvařené červené řepy

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat