Prostreno.cz

Bramborový rendlík

K přípravě vydatného oběda vám postačí jeden rendlík.

02.08.2017 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

558 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. K přípravě pokrmu použijte velký rendlík vhodný do trouby. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte a nechte ji v rendlíku na másle zesklovatět. Přidejte nakrájenou papriku a 5 minut poduste.
  3. K paprice a cibuli nasypte na kostičky nakrájené brambory, nakrájené párky, zelený pepř, podle chuti osolte, opepřete a vše promíchejte.
  4. Zalijte vývarem a dejte na 35 minut do trouby.
  5. Před podáváním posypte strouhaným sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,64 g
  • Sacharidy:

    170,88 g
    • Cukry:

      23,12 g
  • Tuky:

    144,19 g
  • Vláknina:

    23,25 g

Aktivita pro spálení:

575 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné brambory

(12 hlasů)
1h a 25min
377 kJ

Brambory pečené se sýrem

(3 hlasů)
55min
1538 kJ

Zapečené brambory s jablky

(8 hlasů)
1h a 25min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Vařené brambory

86 kcal / 100g
B1 g
S20 g
T0 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

sterilovaný zelený pepř

20 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T2 g

čerstvá barevná paprika

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborový rendlík

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba