Prostreno.cz

Hovězí kostky dušené s mrkví

Hovězí maso dušené s mrkví a červeným vínem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 470 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy12g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte je v hrnci na oleji spolu s nakrájenou cibulí.
  2. Maso osolte, opepřete, podlijte vínem, vývarem, přidejte bobkový list, tymián a duste do poloměkka.
  3. K masu přidejte celou petržel, nakrájenou mrkev, česnek, rajský protlak a maso duste doměkka.
  4. Maso můžete zahustit instantní jíškou.

TIP:

Maso chutná nejlíp druhý den.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky dušené s mrkví

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat