Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí kari

Mikeš
1hlas
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

495 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky2g sacharidy6g bílkoviny

Čerstvé jehněčí maso se dá připravit na x způsobů. Vyzkoušejte voňavé jehněčí kari.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g jehněčího masa - kýta, nebo plec
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 80 ml oleje
  • 1 špetka mletého zázvoru
  • 400 g konzervovaných loupaných rajčat
  • 250 ml vody
  • 1 lžíce koření garam masala
  • 3 špetky soli
  • 0,5 lžičky mleté skořice

Postup přípravy

  • Očištěné maso nakrájejte na kostky.
  • Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  • Na rozehřátém oleji orestujte maso, cibuli a česnek.
  • K masu přidejte rajčata, zázvor, sůl, skořici, koření, vodu, vše promíchejte a duste doměkka.
  • Podávejte nejlépe s rýží.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

3 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Jehněčí pečené v alobalu

Jehněčí pečené v alobalu

0 hlasů
1h a 40min 1424 kJ 250 Kč
Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta

4 hlasy
2h a 55min 690 kJ 400 Kč
Jehněčí maso s červenou kari pastou

Jehněčí maso s červenou kari pastou

0 hlasů
1h a 35min 529 kJ 230 Kč
Grilované placičky z jehněčího masa

Grilované placičky z jehněčího masa

7 hlasů
30min 499 kJ 150 Kč
Jehněčí plátky na zázvoru

Jehněčí plátky na zázvoru

0 hlasů
1h a 40min 744 kJ 240 Kč
Jehněčí kotletky s hruškami

Jehněčí kotletky s hruškami

1 hlas
40min 417 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření