Prostreno.cz

Jehněčí kari

Čerstvé jehněčí maso se dá připravit na x způsobů. Vyzkoušejte voňavé jehněčí kari.

12.09.2017 Mikeš
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

746 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  3. Na rozehřátém oleji orestujte maso, cibuli a česnek.
  4. K masu přidejte rajčata, zázvor, sůl, skořici, koření, vodu, vše promíchejte a duste doměkka.
  5. Podávejte nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    208,62 g
  • Sacharidy:

    52,82 g
    • Cukry:

      20,58 g
  • Tuky:

    252,16 g
  • Vláknina:

    13,44 g

Aktivita pro spálení:

829 kcal
103

minut jízdy na kole

78

minut běhu

247

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí pečené v alobalu

1h a 40min
1736 kJ

Pečená jehněčí kýta

(4 hlasů)
2h a 55min
1015 kJ

Jehněčí maso s červenou kari pastou

(2 hlasů)
1h a 35min
699 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jehněčí maso

294 kcal / 100g
B25 g
S0,1 g
T21 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Garam masala

350 kcal / 100g
B12 g
S58 g
T14 g

loupaná rajčata

18 kcal / 100g
B1,2 g
S3 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kari

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba