Prostreno.cz

Jehněčí pečené v alobalu

Jehněčí pečené s bylinkami a máslem.

  • 1h a 40min

    25min příprava

    1h a 15min vaření

  • 1475 kJ / 352 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky35g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z alobalu vystřihněte dvojmo jeden obdélník, nebo dva, maso můžete péct v jednom kusu alobalu, nebo můžete maso rozdělit a péct vždy dva kusy v jednom balíčku.
  2. Maso nakrájejte na 4 porce, osolte, opepřete a položte na alobal.
  3. Česnek oloupejte, nakrájejte na silné plátky a maso posypte česnekem.
  4. Přidejte rozmarýn, tymián, maso pokapejte citronovou šťávou a na maso položte silnější plátky másla.
  5. Maso zabalte, položte do pekáčku, nebo na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 70 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,82g
  • Sacharidy:

    181,10g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    122,78g
  • Vláknina:

    22,85g

Aktivita pro spálení: 352 kcal

44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

105

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí pečené v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat