Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Žampiónová polévka s estragonem

lanvin
20hlasů
Hodnotit

35min

10min příprava

25min vaření

339 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky7g sacharidy3g bílkoviny

Vynikající jemná žampionová polévka vonící estragonem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 30 g másla
  • 1/2 ks cibule - nakrájené na kostičky
  • 350 g nakrájených žampiónů
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 4 lžičky estragonu - čerstvě nasekaného
  • 150 ml smetany
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky pepře

Postup přípravy

  • Na másle orestujte cibuli, přidejte nakrájené žampióny a poduste 5 minut.
  • Zalijte vývarem, přidejte nasekaný estragon a vařte 15 minut. Rozmixujte, přidejte smetanu, podle chuti přidejte pepř, sůl a prohřejte.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Voňavý hráškový krém s krutony

Voňavý hráškový krém s krutony

39 hlasů
35min 549 kJ 52 Kč
Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

32 hlasů
35min 117 kJ 87 Kč
Hrášková polévka s kuřecím masem

Hrášková polévka s kuřecím masem

12 hlasů
40min 291 kJ 85 Kč
Květákový krém

Květákový krém

26 hlasů
45min 718 kJ 79 Kč
Mrkvová polévka s brusinkami

Mrkvová polévka s brusinkami

23 hlasů
35min 342 kJ 99 Kč
Jarní řeřichová polévka

Jarní řeřichová polévka

14 hlasů
25min 281 kJ 54 Kč

Články nejen o vaření