Prostreno.cz

Pivní sýr

Pivní sýr bude chutnat nejen milovníkům piva. Je báječný s čerstvým chlebem, nebo pečivem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 25min

    25min příprava

  • 579 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Tvaroh promíchejte se solí, paprikou, kmínem, mletým pepřem a pivem.
  2. Pivo přilévejte postupně, aby nebyl tvaroh příliš řídký, měl by mít konzistenci hustého krému.
  3. Tvaroh dejte do větší sklenice a sklenici uzavřete, ne zcela natěsno, aby mohl tvaroh "dýchat".
  4. Nechte při pokojové teplotě přibližně 5 dní zrát.
  5. Sýr podávejte hustě posypaný pažitkou.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pivní sýr

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat