Prostreno.cz

Pivní sýr

Pivní sýr bude chutnat nejen milovníkům piva. Je báječný s čerstvým chlebem, nebo pečivem.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 25min

    25min příprava

  • 504 kJ / 120 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Tvaroh promíchejte se solí, paprikou, kmínem, mletým pepřem a pivem.
  2. Pivo přilévejte postupně, aby nebyl tvaroh příliš řídký, měl by mít konzistenci hustého krému.
  3. Tvaroh dejte do větší sklenice a sklenici uzavřete, ne zcela natěsno, aby mohl tvaroh "dýchat".
  4. Nechte při pokojové teplotě přibližně 5 dní zrát.
  5. Sýr podávejte hustě posypaný pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,30g
  • Sacharidy:

    170,00g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    52,70g
  • Vláknina:

    71,00g

Aktivita pro spálení: 120 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Sýrová pomazánka

(6 hlasů)
20min
850 kJ

Lilková pomazánka

1h a 10min
468 kJ

Pikantní pomazánka

(2 hlasů)
0min
523 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pivní sýr

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat