Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ostružinová máčka

lanvin
1hlas
Hodnotit

30min

15min příprava

15min vaření

545 kJ

energetická hodnota na 100g

55 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky16g sacharidy1g bílkoviny

Nasládlá, lehce pikantní omáčka ke grilovanému, nebo kachnímu masu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 60 ml jablečného octa
  • 800 g ostružin
  • 0,5 lžičky mleté skořice
  • 1 lžička koření pěti vůní
  • 1 lžička celého černého pepře
  • 70 g pískového cukru - podle chuti i více
  • 80 ml olivového oleje

Postup přípravy

  • Ostružiny nasypte do rendlíku, posypte je cukrem, skořicí, přidejte celý pepř a ostružiny vařte za stálého míchání 10-15 minut. Nechte vychladnout.
  • Ostružiny propasírujte přes jemné sítko.
  • K propasírované šťávě vmíchejte jablečný ocet, koření a olej.
  • Důkladně promíchejte,až se vše spojí.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ochucený rýžový ocet

Ochucený rýžový ocet

1 hlas
30min 434 kJ 130 Kč
Avokádový dip

Avokádový dip

1 hlas
20min 518 kJ 65 Kč
Jogurtový dresink

Jogurtový dresink

0 hlasů
15min 342 kJ 45 Kč
Jablečná omáčka k uzenému masu

Jablečná omáčka k uzenému masu

2 hlasy
30min 272 kJ 40 Kč
Salátová zálivka

Salátová zálivka

1 hlas
15min 1796 kJ 50 Kč
Domácí chilli omáčka

Domácí chilli omáčka

7 hlasů
35min 369 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření