Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené okurky

lanvin
9hlasů
Hodnotit

20min

10min příprava

10min vaření

221 kJ

energetická hodnota na 100g

35 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky4g sacharidy1g bílkoviny

Recept na jednoduchou přílohu k masu, nejlépe pak grilovanému.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g okurky
  • 1/2 svazku kopru
  • 1 ks cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 1 dcl zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky pepře

Postup přípravy

  • Oloupanou okurku nakrájejte na kostky. Česnek a cibuli nakrájejte a orestujte na oleji. Přidejte okurky, vývar a poduste 5 minut. Dochuťte solí, pepřem a přidejte nasekaný kopr.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

26 hlasů
45min 709 kJ 26 Kč
Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

19 hlasů
35min 125 kJ 85 Kč
Brambory zapečené se slaninou a sýrem podle Itala

Brambory zapečené se slaninou a sýrem podle Itala

26 hlasů
35min 648 kJ 77 Kč
Brambory na tymiánu

Brambory na tymiánu

14 hlasů
45min 486 kJ 57 Kč
Lehký bramborový salát

Lehký bramborový salát

16 hlasů
50min 316 kJ 40 Kč
Celerové hranolky

Celerové hranolky

25 hlasů
45min 863 kJ 30 Kč

Články nejen o vaření