Prostreno.cz

Marinované hroznové víno

Chuťovka se skvěle hodí k jakémukoli sýru. Nejlépe se hodí k sýrům s modrou plísní.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 980 kJ / 234 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy40g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Hrozny umyjte a nechte je oschnout. Jednotlivé kuličky dejte do misky.
  2. Vodu nalijte do rendlíku, přidejte cukr, skořici, hřebíček a ocet, zahřejte a míchejte, až se cukr rozpustí. Nakonec vmíchejte pepř.
  3. Do takto připravené směsi nasypte kuličky vína a nechte je projít varem.
  4. Nechte je vychladnout a dejte na minimálně půl hodiny do chladu "uležet".
  5. Před podáním odstraňte tyčinky skořice a hřebíček.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinované hroznové víno

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat