Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Květákový krém se žampióny

lanvin
14hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

226 kJ

energetická hodnota na 100g

90 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky7g sacharidy2g bílkoviny

Oblíbená krémová polévka vás zasytí i zahřeje.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks květáku
  • 1,2 l zeleninového vývaru
  • 150 g bílých žampionů
  • 250 ml smetany na vaření
  • Na ozdobu
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • Na posypání
  • 1 lžíce drceného barevného pepře

Postup přípravy

  • Květák rozdělte na růžičky, vložte je do vývaru a uvařte doměkka.
  • V polovině vaření přidejte do polévky očištěné, nakrájené žampióny.
  • Když je vše měkké, polévku rozmixujte.
  • Do polévky nalijte smetanu a polévku vařte 5 minut.
  • Podávejte posypané pepřem, ozdobené bazalkou.
Kuřecí kousky s karotkou

Kuřecí kousky s karotkou

1h a 20min 414kJ 135 Kč
Čočkový salát se žampióny

Čočkový salát se žampióny

50min 646kJ 110 Kč

Podobné recepty

Rybí polévka

Rybí polévka

4 hlasy
35min 356 kJ 130 Kč
Kuřecí polévka s dýni

Kuřecí polévka s dýni

2 hlasy
1h a 20min 212 kJ 99 Kč
Čočková polévka s pečenými kaštany

Čočková polévka s pečenými kaštany

2 hlasy
1h a 35min 526 kJ 99 Kč
Kuřecí vývar s rýžovými nudlemi

Kuřecí vývar s rýžovými nudlemi

2 hlasy
1h a 5min 285 kJ 99 Kč
Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

4 hlasy
1h a 5min 352 kJ 150 Kč
Polévka z artyčoku

Polévka z artyčoku

0 hlasů
45min 224 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření