Prostreno.cz

Vepřová kýta na víně

Vepřová kýta dušená na červeném víně.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 545 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy2g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g vepřové kýty
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 3 špetky soli
  • 300 ml červeného vína
  • 4 lžíce sojové omáčky
  • 1 ks velké cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 ks limetky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky (kostky nebo široké nudličky).
  2. Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a maso opečte ze všech stran.
  3. Maso osolte, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte víno a maso duste doměkka.
  4. Podávejte s klínky limetky.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta na víně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat