Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rizoto s vepřovým masem a žampiony

lentilka
5hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

887 kJ

energetická hodnota na 100g

199 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky21g sacharidy8g bílkoviny

Krémové houbové rizoto s vepřovým masem jako rychlý oběd, nebo večeře.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 1 ks cibule
  • 250 g žampionů
  • 500 g vepřové panenky - nebo kýta,kotleta
  • 200 ml 33% smetany
  • 80 g strouhaného tvrdého sýra - nejlépe parmazán
  • 400 g vařené rýže

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kostky, žampiony na plátky.
  • Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  • Přidejte na kostky nakrájené maso a na plátky nakrájené žampiony. Za občasného míchání duste, až je maso měkké.
  • Smetanu smíchejte se sýrem a nalijte ji k masu.
  • Nakonec přidejte předem uvařenou rýži s vše lehce promíchejte a prohřejte.
  • Před podáváním můžete posypat nakrájenou natí jarní cibulky.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rizoto s houbami

Rizoto s houbami

11 hlasů
50min 465 kJ 80 Kč
Rizoto s chřestem

Rizoto s chřestem

9 hlasů
55min 483 kJ 90 Kč
Rizoto s houbami

Rizoto s houbami

18 hlasů
40min 556 kJ 90 Kč
Rizoto se sušenými rajčaty

Rizoto se sušenými rajčaty

4 hlasy
1h a 5min 493 kJ 99 Kč
Rizoto s kuřecím masem

Rizoto s kuřecím masem

2 hlasy
1h a 5min 636 kJ 140 Kč
Italské rizoto

Italské rizoto

0 hlasů
35min 907 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření