Prostreno.cz

Růžičková kapusta s pancettou

Křupavá růžičková kapusta s vůni italské slaniny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 480 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 200 g pancetty - nakrájené na nudličky
  • 800 g čerstvé růžičkové kapusty
  • 3 stroužky česneku
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi jemně orestujte nakrájenou pancettu.
  2. Přidejte očištěnou, na poloviny překrojenou růžičkovou kapustu a na plátky nakrájený česnek, míchejte 5 minut.
  3. Přidejte vývar a duste 8-10 minut.
  4. Podle chuti osolte a opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,60g
  • Sacharidy:

    113,20g
    • Cukry:

      10,34g
  • Tuky:

    41,28g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 114 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Rajčata pečená s bylinkami

(1 hlasů)
1h a 15min
242 kJ

Grilovaná zelenina

(4 hlasů)
35min
211 kJ

Meruňky s chilli papričkou

(2 hlasů)
45min
565 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s pancettou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat